Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با میلاد حضرت زینب (س)، ششمین همایش پیام آوران عاشورا (اجتماع بزرگ خواهران شهید) امروز (۱۷ آذرماه) برگزار شد.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، همزمان با میلاد حضرت زینب (س)، ششمین همایش پیام آوران عاشورا (اجتماع بزرگ خواهران شهید) روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه برگزار شد، این همایش بزرگ با حضور مادران، خواهران، همسران و دختران شهدا در سالن «خلیج فارس» باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با قاب عکسی که در بغل دارند، قابل شناسایی اند، بیشتراین زنان صبور و مقاوم، دو یا سه نفر از عزیزترین عزیزانشان را تقدیم انقلاب اسلامی و وطن کرده اند. جوانانی که اگر الان بودند عصای دست مادر و همدم خواهر بودند، مادر و خواهر‌ها پیر شده اند، اما عزیزانشان در قاب، هنوز بیست و چند ساله است. برخی از این جوان‌هایی که تصویرشان در قاب است، شهدای جنگ تحمیلی اند و برخی شهدای مدافع حرم، اما وجه اشتراک همگی شان صبوری است.

فضای سالن با مداحی‌هایی که پخش می‌شود، آمیخته با عطرمیلاد پیام آور کربلا است.

خواهر خلبان شهید «علی اکبر شیرودی»، اولین مهمانی است که پشت میکروفن می‌رود و در سخنانی کوتاه با اشاره به اینکه اگر درصف شهدا غایب هستیم، در صف «پیام آوران» حاضر باشیم، از خواهران شهید می‌خواهم که رسالت پیام آوری خود را به خوبی انجام دهند.

پیام رسان کربلا

سرتیپ «نبی سهرابی» - جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ستاد کل نیرو‌های مسلح - که به نیابت از دکتر «بهمن کارگر» - رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس- در این همایش حضور دارد، از نقش بی بدیل خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران گفت که نمی‌توان با معیار‌های مادی آن را اندازه زد.

سرتیپ سهرابی ادامه داد: نقش حضرت زینب (س)، انتقال پیام عاشورا برای آیندگان بود. اگر پیام رسانی ایشان نبود ما خبری از جانفشانی‌های کربلا نداشتیم. نقش شما هم انتقال اهداف شهدا برای جامعه «حال» و «آینده» است.

پاسداری و پرستاری

وی ادامه داد: در کتاب‌های دفاع مقدس که درباره نقش زنان در آن برهه زمانی نوشته می‌شود، بیشتر، حضور فیزیکی زنان را در پشت جبهه نشان می‌دهد، به عقیده من این نگاه به هیچ وجه نشان دهنده نقش خواهران، مادران و همسران رزمندگان نیست. نباید کار این زنان را با مردان در این حوزه مقایسه نکنیم، نقش بانوان اگر در دفاع مقدس بیشتر نباشد، کمتر نیست.

سرتیپ سهرابی به فرمایش رهبرمعظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان می‌فرمایند: جنگ، گنجینه است و گنج‌هایی دارد که هنوز کشف نشده است، به نظرم یکی از گنجینه‌های کشف نشده دفاع مقدس، نقش بانوان دراین هشت سال است که باید به جامعه کنونی و آینده عرضه شود، مادران، خواهران و همسران شهدا، باید حرمت خانواده شهید را به جامعه عرضه کنند، علاوه براینها، پاسداری و پرستاری از جانبازان، با مقیاس‌های مادی قابل مقایسه نیست.

الگوی سوم

حجت الاسلام روح الله حریزاوی - قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی- نیز در این همایش در سخنانی گفت: حضرت زینب (س) الگوی «زن تراز اسلام» را خلق کرد که تا ابد به عنوان یک الگوی دست یافتنی می‌شود از ایشان یاد کرد و درس گرفت.

حجت الاسلام حریزاوی ادامه داد: ما در مقابل عظمتی که خداوند به شما داده است، هیچ هستیم. زن می‌تواند در تراز حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) بایستد و جامعه را به سوی خداوند ببرد.

وی افزود: در دورانی که تلاش می‌شود زن، سرگرم و بازیچه لهب و لعب دنیا شود، می‌توان چنین الگو‌هایی را باز آفرینی کرد ونشان داد فاطمه بودن وزینبی بودن، افسانه نیست. انقلاب اسلامی به سرعت راهی به سوی معنویت گشود، این هویت، یک ماموریت پدید می‌آورد که بارآن بردوش شماست. کلی پیام در وجود شما موج می‌زند و جان شما و کسانی که پای صحبت‌های شما می‌نشینند را شعله ور می‌کند، سعی کنید در جمع‌ها از شهید، خاطره بگویید، پیش آمده زوجی که قصد طلاق داشته اند با نشستن پای صحبت مادر شهید با هم آشتی کرده اند و سرزندگی شان رفته اند. اینجوری تمدن‌سازی اتفاق می‌افتد. می‌ارزد انسان به دنیا بیاید و ماموریتش را انجام بدهد و از دنیا برود. ارزش دنیا به این ماموریت‌ها است. پیام آوری را دست کم نگیرید ارزش حضرت زینب به همین پیام آوری است.

حجت الاسلام حریزاوی ادامه داد: حقیقت شهدا را معرفی کنید، شهدا راه صدساله را یک شبه رفته اند، این روز‌ها با کهولت و از دنیا رفتن مادران شهدا، ماموریت از مادر شهید به خواهر شهید منتقل می‌شود و در ادامه باید دختر شهید این ماموریت را بگیرد.

حماسه آفرینی

دکتر «فاطمه آلیا» - نماینده اسبق مجلس و مدیر کانون پیام آوران عاشورا - که خواهر شهید هم هست، جزو مهمانانی بود که در این همایش، سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی با ذکر فضایل حضرت زینب (س) گفت: بعضی از القاب آن حضرت پررنگ شده اند، از جمله ام المصایب، عالمه بی معلم، عقیله. اما چیزی که از آن غفلت کرده ایم اقتدار حضرت زینب است، باید در مورد شهدا به جنبه حماسه آفرینی بیشتر توجه کنیم.

مداحی و سرود

مداحی و اجرای سرود دسته جمعی، از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

در ادامه، دو نشست با حضور همسران و خواهران شهید برگزار شد که در این نشست‌ها، خانم‌ها «عزیزانی» - خواهر دوشهید مدافع حرم و شهید گمنام دفاع مقدس -، خانم «سیستانی» - پرستار و خواهر شهید -، خانم «دادستان» - پرستار و خواهر شهید-، دکتر «عالی» - خواهر شهید-، «سپهری» - دختر و خواهر شهید-، «نصیری» - همسر و خواهر شهید- و «عروجی» -همسر شهید - به بیان خاطراتی از عزیزان شهیدشان پرداختند.

زندگی زینب وار مادر

خواهر شهیدان «مهدی و مجید زین الدین» نیز با تاکید اینکه من باید قبل از اینکه از شهیدانمان بگویم از مادری بگویم که زینب وار زندگی کرد، گفت: «مادرم از دوران جوانی، جلسات قرآن و احکام می‌گذاشت و زندگی سیاسی ائمه اطهار را بیا ن می‌کرد و در دامانش، فرزندانی را تربیت کرد که توانستند به اسلام خدمت کنند. مادر در روز شهادت و تشییع برادران، سخنرانی کردند و گفتند کاش من به تعداد رگ‌های بدنم، پسر داشتم و در راه خدا نثار می‌کردم».

خواهر شهیدان زین الدین در ادامه گفت: در محاوره هایمان از شهدا حرف بزنیم، حق مردم است که از شهدا بشنوند و با سربلندی از شهدا یاد کنیم.

گفتنی است این همایش با همکاری «اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی»، «صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران»، «بنیاد شهید و ایثارگران» و «موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» به مناسبت میلاد پیام آور کربلا حضرت زینب (س) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: ساختار فرهنگ و رسانه کشور، چگونه بازسازی می‌شود؟

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان تبلیغات اسلامی حضرت زینب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی حضرت زینب سازمان تبلیغات اسلامی پیام آوران عاشورا انقلاب اسلامی خواهران شهید خواهر شهید دفاع مقدس برگزار شد حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۰۰۰ جهیزیه به زوج‌های نیازمند به نیت ۲۰۰۰ شهید استان اهدا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سردار حمید خرمدل در اجلاسیه 92 شهید شهرستان باشت که با حضور سردار علی فدوی جانشین فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در این استان سال 95 اولین کنگره شهدا برگزار و کار‌های بسیار فاخر و ارزشمند و زیربنایی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه از سال 1401 جهت برگزاری کنگره شهدای استان سازمان‌دهی‌ صورت گرفت و چهار اجلاس در قالب 32 کمیته برگزار شد، عنوان کرد: اجلاسیه شهدای ارتش قهرمان هفته گذشته در گچساران برگزار شد و سرجمع 21 اجلاسیه برگزار می‌شود که هشت مورد از این اجلاسیه‌ها در شهرستان‌ها برگزار خواهد شد و مابقی در مرکز استان برگزار می‌شود.

خرمدل با بیان اینکه سعی شده از همه ظرفیت‌های استان به ویژه حوزه هنری استفاده شود، تصریح کرد: در کنگره 2 هزار شهید کهگیلویه و بویراحمد، در زمینه مردمی شدن، 2500 یادواره محله محور و خانه محور برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بحث جهاد تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، دشمنی دشمنان و ظرفیت‌های کشور در مدارس و دانشگاه‌ها در سطح استان در حال انجام است.

وی به تألیف 200 جلد کتاب از خاطرات و حماسه سازی شهدا در کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از کار‌های فاخر ما تولید فیلم سینمایی مربوط به شهید طیب است که با مجموع عزیزان در بنیاد شهید، بنیاد روایت فتح و سپاه و بسیج مشغول برنامه‌ریزی هستیم و تلاش می‌کنیم که در جشنواره فجر امسال این فیلم آماده شود.

خرمدل با بیان اینکه رزمایش بزرگ و فاخر فرهنگی در مرکز استان به مدت 15 شب برگزار خواهد شد، افزود: تاریخ خلقت بشریت را به صورت هنرمندانه و عالمانه مطرح می‌کند که مجاهدت‌های رزمندگان استان هم به نمایش گذاشته خواهد شد و تلاش کردیم تمثال مبارک همه شهدا، به‌صورت هنرمندانه‌ای طراحی و خدمت خانواده شهدا تقدیم شود. 

وی با بیان اینکه کار‌های فاخر فرهنگی زیادی را در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان داشتیم، کار مهم خدمت‌رسانی به مردم هم در دست انجام است، خاطرنشان کرد: یکی از این خدمات اهدای 2 هزار جهیزیه به نیت 2 هزار شهید استان استان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • پیام FIVB برای کاپیتان جدید ایران: خوش برگشتی!
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • وداع با پیکر ۲ شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده در اصفهان
  • پیکر شهید گمنام وارد یزد شد
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا